post

A sportok és a nyerőgépek kapcsolata

Manapság a sport mindenhol jelen van, nincs ez másképp a szerencsejátékok terén sem. Nagyon sok sport ihlette nyerőgép létezik már, mind a való életben, mind pedig az online slot játékok körében. Szeretsz online játékokkal játszani? Szereted a nyerőgépes szerencsejátékokat? Mindemellett szereted a sportot is? Akkor nem kell messzire menned, ha ki szeretnél próbálni egy ilyen nyerőgépet, elég, ha meglátogatod az online nyerőgépes játékok oldalát, ahol több száz online játékkal találkozhatsz, köztük nagyon sok sport ihlette játékkal is.

Az egyik ilyen játék a Football: Champions Cup online, melyet mondani sem kell, elsősorban a foci szerelmeseinek találtak ki. Mitől sportos ez a játék? A nyerőgép tárcsáin a játék során 16 féle különböző ikonnal találkozhatunk. Mindegyik ikon a futballhoz köthető, minden szimbólum más-más értékkel bír. Több előny is a játék kipróbálása mellett szól, többek között az üdvözlő bónusz, amely azt a célt szolgálja, hogy minél kifizetődőbb legyen a játék, ugyanis az első befizetés után extra készpénzt ad a játékosnak ezzel is teret biztosítva a nagy nyereményekhez. Az ingyenes pörgetések, melyek extra nyerési esélyt nyújtanak a játékosoknak. Ingyenes verziója is van a Football: Champions Cup online játéknak, amely kifejezetten a kezdőknek való, valódi pénzes nyerési lehetőségek nélkül!

Nem csak a foci ihletett nyerőgépeket, sok más témában is lehet slot játékokat játszani, akár online is. Többek között ilyen a Frankie Dettori’s Magic Seven Online játék is, melyet a Horse-Racing ihletett, azaz a lóverseny. Ez a játék egy 25 nyerővonalas online játékgép, ahol minimum 2 db egyforma szimbólumnak egy aktív nyerővonalon történő kipörgetésével nyerhetünk. A szimbólumok sorrendje balról-jobbra sorrendű kell, hogy legyen. Ez a játék nem egy mindennapi játék a nyerőgépes társai között, itt nekünk kell kijelölni, hogy a 25 nyerővonal közül hány darabot szeretnénk megjátszani. Ha ez megtörtént, nincs más dolgunk, csak 2 egyforma szimbólumot (vagy akár többet is) kell kipörgetnünk balról jobbra ahhoz, hogy nyerjünk. Csak az általunk kijelölt nyerővonalon kipörgetett kombók a nyerők. Hiába pörgetünk más vonalon azonos szimbólumokat, ha azt a vonalat nem jelöltük ki, sajnos a nyeremény sem a mi markunkat fogja majd ütni. A szimbólumoknak ennél a játéknál is más és más jelentése, értéke van, de egy biztos, minden ikon a lóversenyhez köthető.

Általánosan elmondhatjuk, hogy minden valódi és online slot játék mellé társulnak hangeffektek is, amelyek az izgalmat fokozzák. Minden esetben egyedi effektek, melyek tökéletesen passzolnak a játékgép felhasználóbarát kialakításához. Amennyiben ezt a felhasználó zavarónak találja, tehát az ellenkező hatást éri el, mint a tervezők azt szerették volna, egy gombnyomással kikapcsolható, és teljes nyugalomban folytatódhat tovább a játék.

Ha ezzel a két játékkal felkeltettük az érdeklődésedet, nincs más dolgod, mint a már korábban említett online nyerőgépes játékok oldalát felkeresni, további sportos témájú játékok között keresgetni, böngészni és a lehető legtöbbet kipróbálni, ill. a legtöbb nyereményt bezsebelni!!