post

Premier League: A revansok estéje!

Folytatódik tovább a Premier League az idei szezonban. A Darts bajnokaink ezúttal Belfastban lépnek a közönség elé! A mostani fordulóban Dave Chisnall és Phil Taylor kényszerül duplázásra a nyolc fős mezőnyből. Érdekesség még, hogy két olyan mérkőzés is vár ránk, melyek visszavágónak felelnek meg, ugyanis az European Tour korábbi játéknapján Michael van Gerwen Raymond van Barnevelddel találkozott, míg James Wade Peter Wright-ta. Így tehát érdekes forduló vár ránk a Belfast Arenából!

Phil Taylor – Gary Anderson

Egyik fél sem lehet elégedett az előző játéknapot követően. Anderson nyert meccsen hozott egy gyenge kiszállást Dave Chisnall ellen (6:6), míg Taylor meglepő vereséget szenvedett. Bár, Chisnall azt követően lesimázta Wright-t. (7:2) Jelenleg a skót származású található előrébb a tabellán, de ez jelenleg nem sokat eredményez az állás tekin A fogadóirodák egyértelműen Andersont tartják az esélyesnek, mivel Taylor teljesítménye kissé gyengének tűnik az elmúlt időszakban. Mindezek ellenére nem megtippelhető egyértelműen mert általában ezek a párharcok nagyon szoros csatát hoznak. Éppen ezért nem is a kimenetel eltalálása lenne a cél, sokkal inkább a max. tömegek piaca az érdekesebb. Anderson stabilan dobálja a 180-akat, míg az angol kevésbé sikeres ézekben. Sokat kell vissza mennünk az időben, hogy ilyen szoros PL tabellát lássunk a szezon ezen szakaszában. legutóbbi meccsén mindössze egyet vállalt. Ebben a fogadásban a számok miatt bízhatunk, hogy a meccs után Anderson neve mellett lesz majd több 180.

Dave Chisnall – Adrian Lewis

Angol párharccal indul a nap nyitómeccse. Chisnall folyamatosan szenved, bár most érzékelhető a játékában a veszély, a társakra nézve. Viszont ez önmagában nem eég a győzelemhez. Az utóbbi öt mérkőzésén nem tudott nyerni! Az előző fordulóban ismét döntetlenezett, ezúttal Anderson meglepően szerencsétlen kiszállózását használta ki és mentette döntetlenre a párharcot. Lewis azonban továbbra is hajt a Final Four-ért. Köszönhetően a szoros mezőnynek hiába szerepe a 6. helyen jelenleg, csupán egy pont választja el a 4. helytől. Viszont továbbra sem képes konstans teljesítményre. A hétvégi European Tour-on már a legjobb 32 közé sem tudott bekerülni. Látva az elmúlt fordulókat, Lewis az esélyes, azonban Chizzy képes felvenni bárkivel a versenyt. Csak idők kérdése, hogy jöjjön a győzelme. Éppen ezért érdemes a leg-overek körül szétnézni. A 10,5 leg over nagyon csábító ez esetben.